Er serien ”Mænd der hader kvinder” ikke opbrugt?

Efter at jeg stillede op til JCI’s taler konkurrence Den Gyldende Mikrofon i sommers, fik jeg sammen med de øvrige runner-ups nogle billetter til teateret forestilling Mænd der hader Kvinder på Nørrebro teater.

Jeg har læst bogen og fandt den rigtig god, samt set filmen. Det var også en ret god film. Så jeg havde ikke så mange forventninger om at det kunne være et godt show, så mange effekter kunne de ikke benytte.

Det er altid godt at ikke at have nogen forventninger, så bliver man ikke skuffet. Efter denne forestilling, har jeg nok lidt højre krav til hvad der skal ske på teateret.

Det var rigtig spændende at se stykket. Der var action, humor, sex og spænding. Det var lidt mærkeligt at der var gået næste 2 timer før pausen, og det var spændende hele vejen.

Det var også ret god anvendelse af scenen i forbindelse med skift mellem de forskellige sæts. Det var en meget flydende overgang. Der var også ret god anvendelse af multimedie i forbindelse med illustration af hacking.

Det kan klart anbefales værdigt at tage ind og se forestillingen.

Daniel, Ralf og Mogens der alle ikke gik videre i DGM, men vi havde en rigtig god aften.