En uge i Goa på Vagator beach

Vi har nu været en uges tid i GOA. Hvor vi har været ved stranden Vagator eller nærmere bestemt Ozram beach. Området kan godt anbefales ikke super turistet men heller ikke

Vi har boet på et luksus hotel i området Vagator. Nok det eneste med Pool Leoney Resort. Til 300kr pr nat var det nok dyre end de Guest houses der ellers fandtes i området. Vi havde et lækkert værelse med 5 meter hen til poolen.

Det er et ret hyggeligt sted her nede. Der er en del forskellige restauranter der alle minder rigtig meget om hinanden med deres menu kort. En blanding af Indisk, Goansk, Europæisk, Italiensk, Israelsk og Kinesisk. Det smager ret godt det meste, dog er det en god ide at undgå alt med ben, da det har de ikke så meget styr over.

Stranden er rigtig god at ligge på. Der er nogle gode spise steder, som lejer liggestole ud. Så man pludselig har spist morgenmad og frokost i solen. Det koster cirka 50kr. Så det er til at leve med. Eneste problem er at man skal huske at flytte parasollen, ellers bliver man rød. Det er prøvet og kan ikke anbefales.

En lidt mærkelig ting ved strandene er køerne. Hvem lader køer rende rundt? Indere. Der er over det hele.

Et godt sted vi fandt at spise var Fishtail på stranden. De havde god mad, billigt og med udsigt direkte nede på stranden.

 

Daniel havde fødselsdag mens vi har i Goa. Det var godt at kunne fejre dagen med en strandtur og herefter en god fødselsdags menu på en af de lokale restauranter. Fødselsdag kagen blev nydt med udsigt over havet.

Vi var på det traditions rige marked i Ajunta, der bliver holdt hver onsdag. Det var ikke noget at skrive hjem over, nu gør vi det så alligevel for at advare. Det har det samme “Skrammel” som de har hos de lokale gade sælgere. Den eneste sjove var at vi forsøgte at gå tilbage til vores hotel. Det gik godt og var rigtig lækkert at gå langs vandet på stranden. På et tidpunkt stoppede stranden så og blev erstattet at klipper. Vi troede at der var nemt at komme forbi disse klipper. Det viste sig at kræve mere klatre udstyr end badesutter.

En anden god tur vi havde var op til Fort Chopolap eller noget i den stil. Et gammelt fort fra ruder konges tid, der nu var forladt. Vi gik langs stranden der over. Så skulle vi klatre op af skrænten. Det gik bedre denne gang iført sandaler. Der var en rigtig flot udsigt fra Fortet over stranden.